Skaffa ett smartare hem

Hallå där bloggen! Jag har under några månader nu renoverat kåken lite och nu har jag kommit till det momentet där jag inte kan göra så mycket mer. För nu behövs det någon som arbetar med elinstallationer så att jag kan få en praktiskt lösning till hemmet. Jag har läst på lite angående elinstallationer och det finns vissa saker som intresserar mig ganska mycket, vilket är det här med smarta hemlösningar. Mitt intresse för teknik har alltid funnits där och det är ganska spännande att se hur det idag inte bara är i våra bilar, telefoner eller datorer som tekniken utvecklas. Smarta hemlösningar har funnits länge, men det är något som jag inte riktigt har lagt någon tanke på för ens när renoveringen påbörjades. Nu har jag dock kollat lite närmare på det och jag har beslutat mig för att skaffa en sån här teknisk och smart lösning för hemmet. Huset som jag bor i är dock ganska gammalt, här har det inte gjorts många elinstallationer under åren om man säger så. Det är därför ett måste att få hit en elektriker eller elinstallatör som kan hjälpa mig med det. Med denna lösningen kommer jag kunna styra väldigt mycket saker i hemmet med min telefon, vilket är något som jag verkligen ser som en fördel. Jag ska dyka mig ner i det här lite mer och faktiskt ringa till ett företag i Lund som erbjuder denna typen av lösningar för hemmet, så att jag kan få lite mer information om exakt vad det innebär och vad kostnaden skulle ligga på. Det kommer verkligen bli spännande att se hur resultatet med den här renoveringen kommer att bli. Nu måste jag tyvärr jobba vidare här och runda av detta inlägget, men ni får en ha en trevlig dag och ta hand om er!